Lida söker koordinator

Vill du jobba med friluftsliv, natur och evenemang? Nu söker Lida Friluftsgård en koordinator till uthyrning, event och marknadsavdelningen!

På Lida finns uthyrning av kajak, SUP, mountainbike och skidor samt kursverksamhet. På Lida hålls även flera evenemang under året som arrangeras själva eller av andra arrangörer. Till dessa verksamheter söker Lida nu en koordinator som kan vara med och driva och utveckla dessa delar.

Vi som jobbar på Lida älskar natur och friluftsliv och drivs av att skapa uteaktiviteter för människors hälsa och välmående. Tillsammans jobbar vi för att Lida ska vara regionens främsta besöksmål för friluftsliv och en aktiv fritid. Det innebär att vi hjälps åt när det behövs och vi strävar ständigt efter att bli lite bättre på det vi gör.

Om tjänsten som koordinator uthyrning, marknad & event

Vi tror att du gillar att jobba med människor och är serviceinriktad. Du har ett intresse för motion, hälsa och friluftsliv, har lätt för att lära dig nya saker och gillar att rycka in där det behövs. Har du tidigare jobbat inom event, besöksnäringen eller sportverksamhet som kajak/skidor/mountainbike är det meriterande. Har du dessutom praktisk erfarenhet från att jobba med utrustning, verkstad eller exempelvis terrängfordon är det ett extra plus.

God datorvana och gärna kunskap om sociala medier, hemsidor och bokningssystem.

Du talar svenska och engelska flytande och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Kan du ytterligare språk är det meriterande.

Du rapporterar till Ansvarig för Marknad, Kommunikation och Event men vi är en liten organisation och du samarbetar med alla kollegor och även med aktörer som har verksamhet hos oss.

Arbetsuppgifter:

Tjänsten är en bred roll med fokus på uthyrningsverksamheten under säsong. Uppgifterna innebär att hantera bokningar, ge service till besökare, samarbeta med övrig personal och aktörer, koordinera uthyrningsverksamheten samt göra löpande underhåll och service av sportutrustning.

Vissa uppgifter inom marknadsföring ingår som uppdatering av hemsida, besvara inkommande mejl och samtal från besökare, göra inlägg på sociala medier och ibland annonsering. Vara delaktig i att ta fram och genomföra marknadsplanen för året.

Rollen innefattar också eventkoordinering som förberedelser och efterarbete med evenemang på plats på Lida och ibland på andra ställen.

Du förväntas även rycka in där det behövs under vissa säsonger med arbete kring anläggningen.

Helgarbete förekommer och du förväntas jobba när det är högsäsong för uthyrningsverksamhet (skollov under hela året med särskilt sommar och vinter).

Kvalifikationer:

Minst gymnasieutbildning

Körkort B

Erfarenhet från att jobba med marknadsföring, event eller inom sport-/besöksnäringen är ett plus

Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift, gärna ytterligare något språk

God datorvana: Officeprogram samt Adobe Suite är ett plus

Om tjänsten och ansökan:

Heltid med start 1 april och med 6 månaders provanställning

Bolag: Upplev Botkyrka AB, 556767-7876

Kollektivavtal: Fremia/Fastighets

Lön enligt överenskommelse

Friskvårdsbidrag

Skicka personligt brev och CV till info@lida.se, märk ansökan med Ansökan koordinator Lida.

Intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag är dock 28 februari.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Julia Jernberg, Ansvarig Marknad, Kommunikation och Event, på julia.jernberg@lida.se.