Subtopia söker teknisk samordnare

Nu söker vi dig som vill anta utmaningen som teknisk samordnare på Subtopia. Är du personen som gillar att ta ansvar och tänka kreativt kring tekniska lösningar och helhetskoncept med ett starkt grundat säkerhetstänk är du personen för oss.

Om Subtopia

Subtopia är en 15 000 kvm stor produktionsplats för kultur, upplevelser och möten lokaliserat i Botkyrka, Alby.  Hos oss hittar du bl.a. artister, filmproducenter, cirkuskompanier, dekormakare, ideella föreningar, sociala entreprenörer och andra kreativa företag. Subtopia är en del av det kommunala aktiebolaget Upplev Botkyrka AB och fungerar som utförare av Botkyrka kommuns satsning inom kultur och kreativa näringar.
Subtopias mål är att möjliggöra kulturell och samhällsbyggande kulturproduktion på alla nivåer, såväl ideellt som kommersiellt och tillsammans med aktörerna i området göra världen bättre. Subtopia erbjuder lokaler såväl för fasta hyresgäster, som till kommersiella korttidsuthyrningar.

Subtopias multiarena Hangaren är en av Stockholmsområdets mest flexibla studior där vi bl.a. presenterar internationella gästspel av cirkusföreställningar varvat med event, produktionsrepetitioner, film och Tv-inspelningar.

Vi erbjuder dig en kreativ och omväxlande arbetsplats där du får arbeta inom flera branschområden. Du arbetar nära såväl cirkusartister som graffitikonstnärer,  tv-produktioner, den lilla konferensen och stora företagsevent. Du får goda möjligheter till fortbildning och utveckling inom din tjänst och vi lägger stor vikt vid allas delaktighet i platsens utveckling.

Om tjänsten som teknisk samordnare

Som teknisk samordnare har du ett övergripande ansvar för Subtopias scen- och arrangemangstekniska arbete. Detta innebär allt från den lilla konferensen till en stor scenproduktion. Du kommer att samordna, tidsplanera, riskbedöma, budgetera, arbetsleda och tillsätta tillfälligt inhyrd riggteknisk personal samt jobba operativt och strategiskt med säkerhet kopplat till de olika arrangemangen som utförs i Subtopias lokaler. Tjänsten förutsätter att du kan jobba självständigt men även ingå i ett team. Du kommer att ingå i Subtopias fastighet-och teknikavdelning men jobba väldigt nära två av Subtopias avdelningar Cirkus och Arrangemang. Etablerade processer och rutiner finns som vi gärna ser att du är med och vidareutvecklar.

Kvalifikationer

För att axla denna roll som teknisk samordnare ser vi att du har en dokumenterad erfarenhet från liknande arbete. I mötet med kunder ser vi att du tar initiativ till kreativa lösningar. Vi ser att du är nyfiken och gillar att fördjupa din kunskap inom teknik. För att trivas i rollen behöver du gilla att vara inne i flera olika processer samtidigt, där arbetsbelastningen och förutsättningar kan variera, förändringar kommer plötsligt och du måste kunna omprioritera med kort varsel.

Krav

• Körkort B
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av riggning för ljud, ljus, scenteknik och cirkus
  • Grundläggande kompetens inom IT, data och nätverk
  • Scenteknisk högskoleutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt
  • Dokumenterad erfarenhet av att samordna och självständigt driva projekt
  • Minimum 5 års yrkeserfarenhet inom liknande område
  • Erfarenhet av arbetsledning

Meriterande

• Jobbat i CAD
  • Truckkort
  • Skylift förarbevis
  • Heta arbeten
  • Har ett bra nätverk bland teknikleverantörer
  • Kunskap inom digitala plattformar

Egenskaper

Du bör vara lugn och trygg i din yrkesroll och vi ser att du är en kommunikativ person som kan förmedla din kunskap i både tal och skrift på svenska och engelska obehindrat. Du är självgående, ansvarsfull och serviceinriktad. Vi ser att du är en god relationsbyggare med stor social kompetens.

Tjänsten och ansökan

Tjänsten innebär en anställning på Subtopia, del av Upplev Botkyrka AB och ett av Botkyrka kommun helägt bolag och vår arbetsgivarorganisation är Folkets hus och parker, FHP..

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Kvälls- och helgarbete förekommer. I övrigt tillämpar vi flextid och Fremia/fastighets kollektivavtal.

Skicka din ansökan och CV till info@subtopia.se  Märk mejlet med rubriken ”Teknisk samordnare 2021”. Vi vill ha din ansökan senast 21 oktober 2021. Tillträde december 2021. Urval och intervjuer sker löpande och kan ske före sista ansökningsdag.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekrytering

Brev och CV mailas senast 30 oktober.

Rubrik i mailet: ”Teknisk samordnare 2021”

info@subtopia.se

Cathrine Zander

chef Subtopia

cathrine.zander@subtopia.se

Kerstin Fagervall

chef Arrangemang

kerstin.fagervall@subtopia.se

Mer info

Besök Subtopias webbplats för mer information om arbetsplatsen.

www.subtopia.se